به گزارش صدای بورس، شرکت پالایش نفت لاوان (شاوان)، نتایج و جزئیات برگزاری کنفرانس اطلاعرسانی خود را در پی نوسانات اخیر قیمت سهام به بازار منعکس کرد.
بر اساس شفافسازی منتشرشده توسط شرکت پالایش نفت لاوان، این کنفرانس اطلاعرسانی بر اساس مفاد ماده ۱۲ مکرر ۲ «دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات در فرابورس ایران» برگزار شد.
حمیدرضا محجوب، مدیرعامل شرکت پالایش نفت لاوان، در نامهای خطاب به رئیس اداره نظارت بر ناشران (گروه شیمیایی و غذایی) سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرد:
«احتراماً، بازگشت به ضرورت برگزاری کنفرانس اطلاعرسانی منتشر شده ، به استحضار میرساند هیچگونه سوالی در مهلت مقرر در سامانه تدان مطرح نشده است. همچنین نوسانات قیمت سهام ناشی از تحرکات بازار و نگرش مثبت سهامداران محترم نسبت به نتیجه عملیات و مکانیزم عرضه و تقاضا است.»
بر این اساس، نماد معاملاتی «شاوان» پس از شفافسازی فوق و اتمام مهلت برگزاری کنفرانس اطلاعرسانی، آماده بازگشایی و ادامه معاملات در بازار فرابورس ایران خواهد بود.





نظر شما